Handelsbetingelser

Bestilling:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Der kan bestilles varer via vores hjemmeside døgnet rundt.
 
Betaling:
De mulige betalingsmåder er:
- Betalingskort: Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB
- Mobilpay
- Bankoverførsel (Bank: Danske Bank - Kontonr: 3409-13701261)


Levering:
Bestilte varer sendes normalt inden for 1-2 hverdage. I tilfælde hvor varen er i restordre og ikke forventes hjemme inden fem hverdage, vil dette blive meddelt pr. e-mail eller telefonisk. Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen, skal Hificable.dk have besked i rimelig tid efter modtagelsen af varerne. Vælges bankoverførsel under betaling sendes varerne først, når indbetalingen er modtaget. Alle varer sendes med Post Danmark og altid som pakke. Fragten for forudbestilte varer er:
 
- Forsendelse til Danmark efter gældende takster fra Post Danmark. Gratis fragt i Danmark ved køb over 699 DKK til private adresser og 999 DKK til erhvervs adresser. Webshoppen regner automatisk prisen på fragten ud.

- Forsendelse til Grønland, Færøerne og udlandet efter Post Danmarks gældende takster.

Reklamationsret:
Der er 2 års reklamationsret på produkter købt hos Hificable.dk. Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den, så vidt det er muligt, i original emballage. Skader på varen der skyldes fejlmontering er ikke omfattet af reklamationsretten. Desuden skal en kopi af fakturaen samt en fejlbeskrivelse vedlægges. Viser det sig, at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Hvis der konstateres fejl ombyttes eller repareres varen og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden.
 
Returnering af varer og fortrydelsesret:
Vi bytter/krediterer gerne varer vi selv er lagerførende i, og som stadig er i samme stand som modtaget og i original emballage. En sådan vare kan returneres inden 2 uger fra varens modtagelse. Handelsomkostningerne vil inden for fem hverdage blive overført til kundens bankkonto pålydende tilgodehavende. Returnering sker for købers regning. Varer sendt tilbage til Hificable.dk  pr. efterkrav vil ikke blive modtaget. Husk at skrive afsender og fakturanummer på pakken.  Uterminerede kabler og cd'er hvor forseglingen er brudt tages normalt ikke retur.
 
Ansvarsbegrænsning og forbehold:
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.
 
I det omfang Hificable.dk er ansvarlig overfor køberen, er Hificable.dk’s ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke følgeskader og indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, forsendelsesomkostninger, driftstab, installationsomkostninger, udgifter til 3. mand med mere.
 
Sikkerhed og rettigheder:
Personlige oplysninger vedrørende bestillinger videregives ikke og bruges kun i forbindelse med ekspedition af bestillinger.
Når du handler på internettet gælder en lang række regler og love, som det kan være en fordel at kende til. Gennem de følgende uafhængige instanser kan du læse mere vedrørende køb på nettet.
Forbrugerrådet: www.fbr.dk
Forbrugerstyrelse: www.forbrug.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk